E-bike tocht 24 juli

Beste ASV leden en geïnteresseerden,

Traditiegetrouw hebben wij in de zomermaanden onze E-bike tocht, en ook dit jaar vormt daarop geen uitzondering! Wij hopen dan ook dat de weergoden ons gunstig gezind zullen zijn op

Woensdag 24 Juli 2024!!

Om aan de wensen van enkele leden tegemoet te komen, die vonden dat meer dan 25 km voor hen te veel van het goede is, hebben wij er deze keer voor gekozen om 2 routes uit te zetten, en wel eentje van ongeveer 26 km en eentje van ongeveer 44 km. Beide routes lopen gelijk vanaf het startpunt tot Born, en komen weer bij elkaar bij de pauzeplaats na ongeveer 17 km (kleine route) c.q.21 km (grote route). Na de pauze scheiden dan de wegen in Tüddern voor het restant traject van beide tochten.

We hebben wederom een prachtige route gevonden die ons over mooie wegen en rijwielpaden zal voeren. Deze zijn uitsluitend op verharde ondergrond en veelal verkeersluw De essentiële details dienaangaande luiden als volgt:

1. Wanneer: woensdag 24 Juli 2024

2. Hoe laat vertrek: om 10.00 uur

3. Vertrekpunt: parkeerplaats HORNBACH bouwmarkt (Einighauserweg/Urmonderbaan), en wel in de zuidoostelijke hoek van deze parkeerplaats verzamelen we nabij de rotonde van de Einighauserweg. Degenen die per auto komen vinden daar ruimschoots een parkeergelegenheid!

4. Duur: ongeveer 1,5 uur (kleine tocht) c.q. ongeveer 2 uur en 45 minuten (grote tocht), rustig fietsend; bovendien wordt er ongeveer 45 minuten gepauzeerd (zie boven).

5. Eigen bijdrage: € 7,00 p.p. (= inclusief 1 consumptie: koffie/thee + stuk vla) vóór aanvang svp contant en gepast te voldoen bij één van de ondergetekenden.

6. Het is aan te bevelen om een Identiteitsbewijs mee te nemen!

AANMELDEN: bij voorkeur vóór 14 Juli a.s. en liefst onder opgave "grote "of "kleine" tocht via een E-mailtje naar: aljschmidt@yahoo.com of telefonisch 06-53192241

Voor late beslissers bestaat echter óók de mogelijkheid om op 24 Juli gewoon op het vertrekpunt aanwezig te zijn!!

Introducés c.q. niet-leden zijn uiteraard eveneens van harte welkom!!

We hopen op beter weer dan vorige editie, maar een zonnig humeur zal veel goedmaken! We hopen dat velen van jullie zich (wederom) zullen aanmelden om er op gezonde wijze een leuk uitstapje van te maken. Mochten de weersomstandigheden onverhoopt van dien aard zijn dat het doorgaan risico's met zich meebrengt, zullen wij jullie tijdig daarvan op de hoogte stellen en bezien of de tocht op een later tijdstip kan plaatsvinden

Met vriendelijke groeten,

Marco Schmitt / Al Schmidt

Maak een gratis website.