UITSTAPJE NAAR LEUVEN

Beste leden,

Zoals onlangs tijdens de inloopmiddag met Lex Vlieks reeds werd medegedeeld, kunnen we jullie ook dit jaar weer een mooie dagtocht aanbieden. Ondanks alle prijsstijgingen zijn we er toch in geslaagd een mooie en betaalbare excursie te organiseren en gaan we naar het prachtige Leuven in België op woensdag 31 juli aanstaande.

PROGRAMMA:

08.15 uur: Bijeenkomen parkeerplaats Glanerbrook, Kummenaedestraat in Geleen;

08.30 uur: Vertrek per luxe touringcar naar Leuven;

10.00 uur: Aankomst in Leuven op de Dirk Boutslaan. Vandaaruit een korte wandeling naar restaurant Domus in het centrum van Leuven voor het nuttigen van koffie/thee en appel- of fruittaart. Dit restaurant is goed toegankelijk en beschikt over een invalidentoilet;

11.30 uur: Stadswandeling in het centrum van Leuven onder begeleiding van gidsen;

13.00 uur: Geheel verzorgde lunch bij Brasserie 't Oud Gasthuys (onder voorbehoud, reservering nog niet bevestigd), gelegen op een historisch binnenplein in het centrum van Leuven;

14.30 uur: Vrije tijd om op eigen gelegenheid het centrum van de stad te verkennen;

17.30 uur: Vertrek vanaf de Dirk Boutslaan terug naar Geleen;

19.00 uur: Aankomst in Geleen.

KOSTEN:

We kunnen onze leden deze geheel verzorgde dagtocht aanbieden voor € 50,00 p.p. Niet leden/introducees zijn óók van harte welkom, maar betalen € 55,00 p.p

AANMELDEN :

Aanmelden is vanaf nu mogelijk, door € 50,00 p.p over te maken op bankrekening NL77RBRB 0929354095 ten name van ASV Zuidwest Limburg te Sittard onder vermelding van uw naam. De volgorde van betaling bepaalt de plaats op de deelnemerslijst (wie het eerst betaalt …) !

Niet leden/introducees: € 55,00 met vermelding van voor- en achternaam en telefoonnummer.

Leden gaan vóór niet leden/introducees, en er geldt uiteraard 'vol is vol'! Bij meer dan 50 aanmeldingen zal men op een wachtlijst geplaatst worden. Deelnemers die na betaling op de wachtlijst staan, maar die uiteindelijk niet mee kunnen, krijgen uiteraard het betaalde geld terug!

Terugbetaling van (een gedeelte van) de betaalde reissom is overigens slechts in bijzondere omstandigheden mogelijk, dit ter beoordeling van de organisatie.

BELANGRIJK:

Voor alle volledigheid wil ik hier nog vermelden dat iedereen een identiteitsbewijs dient mee te nemen en dat er minimaal 40 deelnemers moeten zijn om de dagtocht door te laten gaan, maar wij hebben er het volle vertrouwen in dat wij wederom met gemak de bus vol zullen krijgen!!

Met vriendelijke groeten,

Namens Activiteitencommissie ASV Zuidwest Limburg

Antoine Platen en Al Schmidt

Maak een gratis website.